Maca jako zázrak 21.století

Zajímáte se o super potraviny a potravní doplňky všeho druhu? Určitě vám neunikla právě maca. Jedná se o jihoamerickou rostlinu, která obsahuje nevídané množství pro tělo atraktivních látek. Vitamíny, minerály, bílkoviny, vláknina, sacharidy, mastné kyseliny nebo sekundární metabolity, jako jsou alkaloidy, saponiny či třísloviny – kořen této rostliny je dokonalým rezervoárem mnoha důležitých látek.červený prášek

Účinky na psychické i fyzické funkce
Maca tablety jsou využívány lidmi z mnoha důvodů. Tato rostlina má totiž na lidský organismus komplexní http://www.komplexni-spolecnosti.cz/ účinek. Lidé, kteří užívají macu pravidelně by mohli potvrdit, že mají větší chuť do života, jsou více odolnější, nic je jen tak nerozhodí, cítí se psychicky příjemně. Spousta lidí také potvrzuje vliv na sexuální vitalitu a výkonnost. Rostlinku si také chválí ženy, které trápí nepravidelný cyklus, nebo které jsou zrovna v přechodu a trpí na spoustu nežádoucích účinků. Jedná se zkrátka o všestranného pomocníka, kterého je dobré zařadit do svého pravidelného jídelníčku. Existuje jen málo tak komplexní super potravin, jako je právě maca.

  • Podpora vitality, chuti do života, fyzické i psychické spokojenosti a odolnosti
  • Podpora libida a sexuálních funkcí jako takových
  • Srovnání menstruačního a ovulačního cyklu
  • Podpora plodnosti, sexuální výkonnosti
  • Zmírnění nežádoucích účinků menopauzy

žluté globule
Tablety jsou pohodlnou variantou
Pokud se pro macu rozhodnete, budete se muset rozhodnout, jestli zvolíte prášek nebo tablety. spousta lidí volí bio prášek, který si následně zapracovává do oblíbených zeleninových nápojů, jogurtů a tak podobně. Chuť je však poněkud specifická, a ne každý ji snese. V takovém případě určitě není od věci popřemýšlet na tabletami. Stačí každé ráno spolknout dané množství tablet a je to. Jakou formu si vyberete je jen na vás, jsou rovnocenné.