Oblečení na sport

Chystáte se na procházku do přírody? Budete stanovat či kempovat? Baví Vás denně jezdit na kole? Rádi běháte? Nejenom tyto sporty a rekreační aktivity si žádají také patřičné oblečení. Existuje nesčetně dalších sportovních aktivit, ke kterým se hodí právě příslušené vybavení, jakým je sportovní oblečení například značky Craft.

Každé sportovní oblečení by mělo být kvalitní a v posledních letech je velice žádoucí, když má několik vrstev a další specifické vlastnosti, jako je odvádění tepla, zamezení vlhkosti a mnoho dalšího. Odvádění potu bývá další velice žádoucí vlastností. Pokud navíc jdeme do hor, měli bychom dbát i na dostatečnou tepelnou izolaci našeho těla, čili by oblečení mělo mít izolační vrstvu.

jižní morava

Do základního vybavení patří rozhodně mikina

Mikina patří mezi nejzákladnější vybavení a to nejenom sportovců. Do přírody, sport rekreační i profesionální. Hodí se pro všechny účely. Vybírat můžete vždy z kvalitních produktů. Abychom byli stále v teple, k tomu dopomůže právě izolační vrstva.

Termoizolační vrstvu má každá craft mikina https://www.c-store.cz/craft/eshop/60-1-MIKINY-2-VRSTVA.

běžící žena

Materiály a vrstvy

Výroba oblečení vždy souvisí s potřebami lidského těla. Při sportování se více potíme, ale potřebujeme být mnohdy v teple, proto se vyvinuly speciální termoizolační vrstvy. Ty například izolují tělo před chladem, ale jsou dostatečně prodyšné, aby odváděly horké teplo z těla ven. Mají také za úkol odvádět pot, který by jinak zůstával na těle a nepříjemně studil. Cílili bychom se mokří od potu a to není žádoucí.

Mikiny můžete využívat na volnočasové aktivity, ale také pro běžné kterékoliv sportování, na zahřátí, při pohybu dokonce i při práci. Vhodné jsou pro běžné každodenní nošení nebo po tréninku. Jsou příjemné na dotek a velice elastické. Snadno se přizpůsobí Vašemu tělu i sportovním aktivitám, které řádi vykonáváte.